Voorwaarden

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden zoals geformuleerd door DuPho en gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2016 zijn van toepassing op alle opdrachten en wat daarmee samengaat. De voorwaarden scheppen duidelijkheid in wat u van mij en mijn werk mag verwachten en wat u met mijn werk mag doen. Onderwerpen die helaas soms onduidelijk zijn.

Levering

Foto’s worden geleverd zoals met u afgesproken. Dat kan via WeTransfer, per (aangetekende) post of wordt persoonlijk overhandigd op een usb-stick of een DVD.

U ontvangt foto’s die geschikt zijn (gemaakt) voor uw doel. In ieder geval in een hoge resolutie met de beste kwaliteit (300dpi, AdobeRGB) en daarnaast desgewenst ook in een lage resolutie of andere kleurruimte. De lage resolutie is geschikt om te mailen, om op een website te bekijken maar doordat de fotobestanden kleiner zijn, ook geschikt om even snel door te kijken.

Rechten

Omdat u de factuur voor mijn werk betaalt, mag u de afgeleverde foto’s gebruiken. Dat kan een beperkt gebruik zijn maar kan ook rechtenvrij gebruik zijn, het is alleen een overeenkomst tussen u en mij, opdrachtgever en fotograaf. Ik blijf ten alle tijden eigenaar van de foto’s. U koopt een gebruik wat tussen ons onbeperkt is zoals geregeld in de Nederlandse Auteurswet.

Wettelijk is geregeld dat u de afgeleverde foto’s niet mag doorgeven of doorverkopen aan derden zoals uw klanten/familie/vrienden/etc, niet onder uw eigen naam mag publiceren of b.v. insturen voor een fotowedstrijd. Heeft een van de voorgenoemde partijen interesse in foto’s die ik u geleverd heb, kan die partij altijd contact met mij opnemen over levering van de betreffende foto’s uiteraard mits u daar als oorspronkelijke opdrachtgever mee akkoord gaat.

Heeft u bezwaar tegen het afbeelden van aan u geleverde foto’s op mijn website of andere “Social Media” kunt u dat uiteraard aangeven. Zoals ik op deze website op de pagina Informatie vertel; niet al mijn fotografisch werk komt op Internet.

Prijzen

Wanneer u mij vraagt een offerte voor u op te stellen, maak ik deze met marktconforme tarieven. Een bedrag in een offerte wordt door zoveel factoren bepaalt dat ik op deze pagina geen concrete bedragen kan/wil noemen. Dat schept alleen maar verwachtingen en onduidelijkheden.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met mij op!

Klik hier voor meer informatie over WeTransfer. Klik hier voor de website van WeTransfer.

Top

Naar boven

";