Informatie

Zolang ik me kan herinneren maakte ik foto’s maar het werd tijd om te gaan fotograferen. Daarom heb ik onder andere de Vakopleiding afgerond aan de Fotovakschool en workshops gevolgd bij Calumet Photographic.

Ik richt mij op bedrijfsfotografie. Daarbij kunt u denken aan beroepsportretten, foto’s van bedrijfsprocessen, producten, bedrijfspanden en de inrichting. Dat is werken op locatie, ook voor de portretten en dat scheelt veel tijd en dus ook geld.

Naast deze ‘gewone’ foto’s kan ik ook 360 graden fotografie voor u verzorgen. Dat kan van een bedrijfspand, uw terrein, een bepaalde ruimte. Een klant kan rondkijken en een indruk opdoen van wat er te verwachten is. Een prima aanvulling op andere informatie op uw website.

Klik hier om twee 360 graden ‘virtuele tours‘ te zien, gemaakt in het IJsselland Ziekenhuis en een aantal 360 graden foto’s gemaakt in Frankrijk.

Op mijn website laat ik foto’s zien die u een beeld geven van mijn werk. Een selectie is nooit compleet, het zijn slechts voorbeelden. Uit respect voor de privacy van mijn opdrachtgevers komt niet elke foto op de website.

Hier geen lange verhalen of een uitgebreide biografie. Gewoon, op z’n Rotterdams, de mouwen opstropen en aan de slag. U krijgt foto’s die iets toevoegen, foto’s die vrijwel iedereen mooi vindt en uiteraard geschikt voor uw doel. Bestaat de indruk dat ik uw opdracht niet of niet goed genoeg uitgevoerd kan worden, zal ik dat eerlijk met u bespreken.

Kan ik u van dienst zijn met mijn fotografie?

Neem gerust contact op door een mail naar info@wielaardphotography.com te sturen of stuur een appje naar 0614884984, bellen mag uiteraard ook.

Met vriendelijke groet,
Jurgen Wielaard

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden zoals geformuleerd door DuPho en gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2016 zijn van toepassing op alle opdrachten en wat daarmee samengaat. De voorwaarden scheppen duidelijkheid in wat u van mij en mijn werk mag verwachten en wat u met mijn werk mag doen. Onderwerpen die helaas soms onduidelijk zijn.

Levering
Foto’s worden geleverd zoals met u afgesproken. De foto’s kunnen via WeTransfer of TransferXL naar u verzonden worden, verstuurd worden per (aangetekende) post of persoonlijk overhandigd op een usb-stick.
U ontvangt foto’s die geschikt zijn (gemaakt) voor uw doel. In ieder geval in een hoge resolutie met de beste kwaliteit (300dpi, AdobeRGB) en daarnaast desgewenst ook in een lage resolutie of andere kleurruimte. De lage resolutie is geschikt om te mailen, om op een website te bekijken maar doordat de fotobestanden kleiner zijn, ook geschikt om even snel door te kijken.

Rechten
Omdat u de factuur voor mijn werk betaalt, mag u de afgeleverde foto’s gebruiken. Dat kan een beperkt gebruik zijn maar kan ook rechtenvrij gebruik zijn, het is alleen een overeenkomst tussen u en mij, opdrachtgever en fotograaf. Ik blijf ten alle tijden eigenaar van de foto’s. U koopt een gebruik zoals geregeld in de Nederlandse Auteurswet.

Het is wettelijk geregeld dat u de afgeleverde foto’s niet mag doorgeven of doorverkopen aan derden zoals uw klanten/familie/vrienden/etc, niet onder uw eigen naam mag publiceren of b.v. insturen voor een fotowedstrijd. Heeft een van de voorgenoemde partijen interesse in foto’s die ik u geleverd heb, kan die partij altijd contact met mij opnemen over levering van de betreffende foto’s uiteraard mits u daar als oorspronkelijke opdrachtgever mee akkoord gaat.

Heeft u bezwaar tegen het afbeelden van aan u geleverde foto’s op mijn website of andere “Social Media” kunt u dat uiteraard aangeven. Zoals ik hierboven vertel; niet al mijn fotografisch werk komt op Internet.

Prijzen
Wanneer u mij vraagt een offerte voor u op te stellen, maak ik deze met marktconforme tarieven. Een bedrag in een offerte wordt door zoveel factoren bepaalt dat ik op deze pagina geen concrete bedragen kan/wil noemen. Dat schept alleen maar verwachtingen en onduidelijkheden.
Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met mij op via info@wielaardphotography.com of 0614884984

Privacyverklaring (AVG)

Inleiding
Om producten en diensten te kunnen leveren verwerkt Wielaard Photography persoonsgegevens. Dit zijn gegevens die betrekking hebben op natuurlijke personen. De verwerking van deze persoonsgegevens vindt plaats met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en met inachtneming van de Europese Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG), alsmede op het moment van verwerking actuele nationale wet- en regelgeving.
De AVG schrijft voor dat Wielaard Photography inzicht geeft in de manier waarop de persoonsgegevens worden verwerkt, met daarbij de aard van de persoonsgegevens, de rechtsgrond en het doel van de gegevensverwerking en de rechten die betrokkenen dienaangaande kunnen uitoefenen.

Wielaard Photography zal het privacybeleid van tijd tot tijd evalueren om te controleren of dit beleid nog wel actueel is.

Verantwoordelijke
De Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is: Wielaard Photography te Rotterdam, KvK nr: 62414283, Btw-id: NL001620718B83, te bereiken via info@wielaardphotography.com De persoonsgegevens die worden verwerkt zijn uitsluitend de NAW-gegevens benodigd voor offertes en facturen en een mailadres van een (contact)persoon of organisatie.

Verwerkingsgrond
Wielaard Photography verwerkt de persoonsgegevens uitsluitend indien:

  • de betrokkene wiens gegevens het betreft daarvoor toestemming heeft gegeven door opgave voor een offerte en/of factuur;
  • de verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst die Wielaard Photography met betrokkene heeft gesloten;
  • Wielaard Photography een wettelijke verplichting dient na te komen;
  • een gerechtvaardigd belang van Wielaard Photography, waaronder mede wordt verstaan het onder de aandacht brengen van de producten en diensten van Wielaard Photography aan betrokkene.

Verwerkingsdoel
De hierboven genoemde (persoons)gegevens worden gebruikt voor de volgende doelen:

  • uitvoering opdracht of overeenkomst met betrokkene;
  • facturatie;
  • afleveren producten (foto’s, ander materiaal) of diensten;
  • telefonisch contact, e-mailcontact;
  • uitvoering wettelijke verplichtingen.

Wielaard Photography verstrekt uw gegevens in beginsel niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Met organisaties die uw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wielaard Photography blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Bewaarduur van persoonsgegevens
Wielaard Photography zal de verzamelde persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is, of wettelijk geregeld is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld.

Beveiliging van de persoonsgegevens
Wielaard Photography neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wanneer u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met Wielaard Photography.
Mocht zich toch onverhoopt een datalek voordoen, zal Wielaard Photography onverwijld alle noodzakelijke stappen ondernemen om de gevolgen van het datalek zo veel mogelijk te beperken. Wielaard Photography meldt, indien er sprake is van een privacy risico, binnen 72 uur het datalek bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wanneer schadelijke gevolgen te voorzien zijn voor de betrokkenen neemt Wielaard Photography onverwijld contact op met deze betrokkenen.

Recht op inzage, correctie, beperking en verwijdering; klachtrecht
U heeft het recht om inzicht, correctie, beperking en verwijdering van uw gegevens te vragen. Hiertoe kunt u contact opnemen met Wielaard Photography via info@wielaardphotography.com

Intrekken toestemming
U heeft het recht om verleende toestemming in het kader van de hierboven genoemde verwerking van persoonsgegevens in te trekken, voor zover dit onder meer niet in strijd is met overige wetgeving (zoals bijvoorbeeld gegevens die verplicht zijn voor de financiële administratie), of dit niet onnodig de grondrechten van Wielaard Photography schendt, zoals het recht op vrije meningsuiting en informatie (waaronder artistieke en journalistieke vrijheid).

Door u ondertekende contracten over het gebruik van foto’s in het kader van bijvoorbeeld het portretrecht, zoals een modelovereenkomst en/of quitclaim in beginsel zijn uitgesloten van het recht op intrekking van toestemming.

Tekst: ©Dupho, april 2018